
Сирні коржики з вишнею
Той факт, що кисломолочний сир – найкорисніший і натуральний продукт, багатий білком, кальцієм та іншими цінними мікроелементами, не викликає сумніву. Але навряд чи хто-небудь, особливо діти, погодиться снідати їм щодня. І ось Вам компромісне рішення – сирні коржики з вишнею. Ніби й порцію кисломолочного сиру з'їли, але при цьому значно урізноманітнили свій повсякденний раціон. Сирні коржики, на відміну від сирників, не обсмажуються на сковороді в соняшниковій олії, а випікаються в духовці. Тому вони виходять зовсім не калорійними. Як Ви помітили, борошна в складі тіста теж немає. Скріпляючу роль виконують яйця і вівсяні пластівці. Ароматна кориця і ваніль надають готовій випічці приємний пряний смак.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cottage Cheese 9%
100 г.
Dried Cherries
50 г.
Oat Flakes
40 г.
Ovostar Liquid Egg White Mixture 1kg
1 шт.
Dobryk Baking Powder
3 г.
Pripravka Vanilla 2g
3 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
20 г.
Spice Cinnamon Ground
5 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
5 мл.
Preparation steps
01
Вишню розморозити і видалити кісточки. Дати стекти зайвій рідині. Сир протерти через сито.
02
До сиру додати білки, вівсяні пластівці, ванілін, цукор і розпушувач. Додати вишню і довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 200°C.
03
Деко застелити пергаментним папером. Викласти тісто столовою ложкою на деко. Поставити в духовку і випікати коржики близько 40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)