
Пататнік із сиром фета
Перед вами рецепт дуже простого, швидкого і смачного пирога – пататніка. Напевно, не складно здогадатися, чому він отримав саме таку назву, адже його головний інгредієнт – це картопля. Пиріг може використовуватися як гарнір до м'ясних і овочевих страв. За бажанням, в нього можна додати підсмажені кільця цибулі, смажені гриби, скибочки помідорів, подрібнену свіжу зелень, шматочки сала, бекону або шинки, спеції (наприклад, італійські трави або будь-які інші на ваш смак). Зверху можна викласти інші види сиру, яким ви надаєте перевагу, і тоді на пирозі утвориться красива і смачна хрустка сирна скоринка.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
1 кг.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
200 г.
Homemade Butter
25 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити і натерти на дрібній тертці. Всю зайву рідину максимально віджати. Додати до картоплі яйця, сіль і перець (за смаком). Добре перемішати картопляну суміш.
02
Духовку розігріти до 190°C. Сир фета розкришити і додати до картопляної маси. Форму змастити вершковим маслом. Вилити тісто у форму і поставити в духовку. Запікати пиріг близько 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)