
Великодній буряковий суп із вершковим хріном
Ingredients for the recipe
Ingredients
KhMZ Sour Cream 20%
1,5 ст.
Novus White Horseradish 200g
3 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Celery Stalk
3 шт.
Garlic
2 зубчики
Beetroot
4 шт.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
3 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Coriander Ground
за смаком
Preparation steps
01
У мисці змішати сметану з хріном. Накрити зверху плівкою, прибрати на деякий час в холодильник.
02
Поставити на середній вогонь каструлю, влити оливкову олію, розігріти, всипати подрібнену цибулю, селеру і часник, обсмажувати протягом 10 хвилин. Додати нарізаний кубиками буряк, змішуючи протягом 1 хвилини.
03
Влити в каструлю 1,6 л. води, накрити зверху кришкою, довести до кипіння. Зменшити вогонь, варити протягом 1 години, до м'якості буряка.
04
Зняти каструлю з вогню, додати лимонний сік, додати за смаком цукор, сіль, перець і коріандр.
05
Подавати гарячим або холодним, додати при цьому в тарілку ложку вершкового хріну.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)