
Холодний суп гаспачо з моцарелою
Якщо вам захотілося чогось нестандартного і не зовсім традиційного, тоді можете приготувати чудову страву іспанської кухні. Гаспачо - це холодний суп з перетертих помідорів. Гаспачо прийшло до нас з Андалузії. Виникла страва гаспаччо досить давно. На півдні Іспанії прості люди часто готували страву, в якій змішували воду, оливкову олію, оцет, черствий хліб і часник. Така нехитра страва була повсякденною їжею бідних людей, які не знали як і чим прохарчуватися на плантаціях. Сьогодні цей "суп бідняків" - гаспачо став дуже актуальним, модним і популярним. У кращих ресторнах він вже коштує недешево і не вважається тепер їжею бідняків. Все змінюється з плином часу...
Подавати суп гаспачо найкраще з грінками .
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
1 кг.
Mozzarella Cheese Lel 45%
140 г.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
2 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Basil in Pot
за смаком
Preparation steps
01
З усіх помідорів необхідно акуратно зняти шкірку, а потім нарізати на середні шматочки.
02
Скласти шматочки помідорів в чашку для блендера. Туди ж додати бальзамічний оцет, оливкову олію, цукор і все посолити за смаком.
03
Перебити інгредієнти блендером до однорідної маси.
04
Моцарелу порізати на середні шматочки.
05
Розкласти по тарілках шматочки сиру і залити їх раніше приготованою масою із помідорів. Зверху прикрасити листочком базиліка.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)