
Човники з кабачка з м'ясом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Squash
1 шт.
Myasnyy Somelye Rabbit Minced
100 г.
Tomato
1 шт.
Grana Padano 32% cheese
70 г.
Garlic
1 зубчик
Parsley 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Preparation steps
01
Кабачок помити, обсушити, розрізати вздовж на 2 рівні частини.
02
З кожної половинки вийняти м'якоть. Човники змастити олією, перекласти на деко зрізами вниз і запекти в духовці 15 хвилин при температурі 120°C.
03
Половину м'якоті кабачка подрібнити, обсмажити на соняшниковій олії, додати фарш. Смажити, поки рідина не випариться.
04
Додати подрібнену петрушку, часник, сіль і перець.
05
Човники наповнити фаршем, зверху укласти тонко порізані скибочки помідора і посипати тертим сиром. Запекти 20 хвилин в духовці, розігрітій до 200°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)