
Салат-гарнір до шашлику
Ingredients for the recipe
Ingredients
White Cabbage
1кг
Pink Tomato in Packing
2-3 шт.
Winetime Salad with Cabbage, Radish and Herb 250g
1шт.
Packed Onion from 3kg
1шт.
Carrots
1-2 шт.
Fresh Greens Mix 100g
1 пучок
Salt Egypt
0,5-1 ч. ложка
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
1 дрібка
Vash Tsukor Sugar 10kg
0,5 ч. ложки
Borges Apple Vinegar 250ml
1 ч. ложка
Salad Sunflower Oil 500ml
30 мл
Preparation steps
01
Підготувати продукти для салату до шашлику.
02
Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці. Нашаткувати капусту. Посипати сіллю і злегка перетерти.
03
Цибулю ріпчасту почистити і помити, нарізати півкільцями. Редьку зелену очистити і помити, натерти на крупній тертці.
04
Помідори помити і нарізати часточками. Зелень помити і дрібно нарізати.
05
Всі інгредієнти з'єднати в мисці. Перемішати. Посолити, поперчити (можна додати трохи цукру).
06
Збризнути оцтом (за бажанням) і заправити рослинною олією. Добре перемішати. Салат-гарнір до шашлику готовий.
07
Цей універсальний салат можна подавати до смаженого м'яса, риби, птиці і не тільки. Смачного!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)