
Щербет "Ностальгія"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
230 г
Boiled Condensed Milk
120 г
Fried Peanuts
100 г
Auchan Vanilla Sugar 8g
20 г
Baking Soda 500g
1/4 ч.л.
Pripravka Lemon Acid 20g
на кінчику ножа
Preparation steps
01
Цукор висипте в каструлю, залийте 50 мл води.
02
Влийте згущене молоко, все перемішайте і доведіть до кипіння.
03
Зменшіть вогонь до слабкого і варіть масу, постійно помішуючи, близько 20 хвилин.
04
Додайте ванільний цукор, перемішайте і продовжуйте варити ще приблизно 15 хвилин, до тих пір, поки помадка не набуде кремово-коричневого коліру.
05
Потім ведіть в масу соду і лимонну кислоту, перемішайте і зніміть з вогню. Остудіть протягом 10-15 хвилин.
06
Після цього збийте масу міксером до утворення дрібнокристаличної структури.
07
Арахіс очистіть і злегка обсмажте на сухій сковороді. Введіть його в молочно-цукрову масу, як слід перемішайте.
08
Форму (можна взяти будь-яку ємність, наприклад, пластиковий контейнер або форму для торта) вистелити подвійним шаром харчової плівки. Викладіть масу, розрівняйте її і добре утрамбуйте.
09
Поставте масу в холодильник приблизно на 1 годину для застигання.
10
Готовий щербет наріжте на шматочки бажаного розміру і подавайте з несолодким чаєм або кавою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)