
Ягідно-молочне желе
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
180 мл.
Dobryk Gelatin 15g
20 г.
Flora Berries Mix 3in1 375g
жменя
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ч. л.
Pripravka Vanilla 2g
за смаком
Preparation steps
01
Желатин (пачку) розчинити в 150 мл. кип'яченої холодної води. Перемішати дуже ретельно, не залишаючи грудочок. Залишити на 40 хвилин набрякати.
02
Після цього, желатин поставити в мікрохвильову піч на півхвилини. Потім в невелику каструлю налити компот із полуниці. Підігріти. Ввести в нього желатин, але не увесь, половини буде досить. Перемішати.
03
Підготувати форми для желе, можна використати келихи. Розлити компот у форми, і покласти в них трохи ягід. Поставити в холодильник на 60 хвилин.
04
Тим часом молоко нагріти. Всипати цукор 2 ч. л. Додати в нього другу половину желатину (що залишився). Дати остигнути. І можна додати в молоко ванілін. З холодильника дістати желе, розлити молочну суміш і знову відправити до холодильника. Пару годин, і, ягідно-молочне желе готове!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)