
М'ясо в картопляній "шубі"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
300 г.
Packed Potatoes
6 шт.
Packed Onion from 3kg
180 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
20 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
20 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо помити, нарізати невеликими шматочками і трохи відбити, за смаком додати сіль і перець. Духовку розігріти до 190°C градусів. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Картоплю помити, очистити і натерти на крупній тертці. Всю зайву рідину максимально віджати. Сир натерти на крупній тертці. Змішати сир з майонезом, цибулею і картоплею.
03
Деко змастити олією. Шматочки м'яса обваляти в картопляно-сирній паніровці. Викласти м'ясо на деко і запікати близько 30-40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)