
Китайський суп з фрикадельками і деревними грибами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
250 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Napa Cabbage
невеликий кочан
Sa Giang Rice Vermicelli 200g
50 г
Onion
1 шт.
Triuga Herbal Ayurvedic Oil Jasmine and Ginger Root 100ml
0,5 см
Salt Egypt
1 ч.л.
Kamis Black Pepper Pea Spices
1 г
Dr.Oetker for baking starch 1000g
1 ст.л.
Meat broth Big spoon 10g
1 л
Auchan Sesame Oil 240ml
0,5 ст.л.
Preparation steps
01
Гриби замочити, як зазначено на упаковці.
02
М'ясо з цибулею і коренем імбиру дуже дрібно порубати (можна зробити це за допомогою подрібнювача).
03
Крохмаль розвести в невеликій кількості холодної води.
04
У чашку викласти рублене м'ясо, влити крохмаль, 100 мл. м'ясного бульйону, вбити яйце і додати 1/4 ч.л. солі. Все як слід перемішати.
05
У глибоку сковороду влити решту бульйону, на сильному вогні довести його до кипіння, потім зменшити вогонь до слабкого.
06
З фаршу сформувати фрикадельки діаметром 2 см. і опустити їх в киплячий бульйон.
07
Трохи проварити, зняти піну, що утворилася, покласти у бульйон гриби муер і влити воду, в якій їх замочували.
08
З капусти повністю зняти верхній шар листя, зберігши тільки серцевину - саме вона знадобиться для супу. Покласти отриману сердцевинку в бульйон і продовжувати варити. Ввести рисову вермішель і ще трохи проварити.
09
Коли бульйон знову закипить, додати чорний перець і ще 1/4 ч.л. солі. У самому кінці готування, коли капуста і фрикадельки добре зваряться, влити кунжутну олію.
10
Китайські супи заведено подавати на стіл у великій супниці. Можна посипати суп дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)