
Cамбук із гарбуза та яблук
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
500 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
400 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Dobryk Gelatin 15g
15 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
Akvulya Still Water 2l
400 мл.
Lemon
30 г.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 175°C градусів. Гарбуз помити, очистити від шкірки і насіння. Яблука помити, очистити, видалити серцевину.
02
М'якоть гарбуза і яблука нарізати часточками, запекти до м'якості, близько 20 хвилин. Блендером подрібнити в пюре. Яйце розбити, відокремити білок від жовтка.
03
Желатин повністю розчинити в теплій воді. У гарбузово-яблучне пюре додати цукор, лимонний сік, яєчний білок і збити все в пухку масу. Постійно помішуючи, тонкою цівкою влити розчинений желатин. Розлити масу по креманках або склянках і поставити в холодильник до застигання (близько години).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)