
Лимонний пудинг
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lemon
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Top Grade Wheat Flour
100 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
20 г.
Eco Ground Cinnamon
5 г.
Auchan Ground Nutmeg 55g
5 г.
Homemade Butter
50 г.
Preparation steps
01
Лимон помити. Цедру натерти на дрібній тертці. Сік вичавити і процідити. Змішати цедру з частиною цукру і шматочком масла.
02
Яйця збити в пишну масу і додати просіяне борошно, молоко, сік лимона, ванільний цукор, корицю, мускатний горіх. Довести тісто до однорідної консистенції.
03
Духовку розігріти до 180°C. Формочки змастити вершковим маслом і вилити в них тісто. Поставити в духовку і випікати пудинг близько 25 хвилин. Подавати, змастивши зверху лимонно-цукровою сумішшю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)