
Полуничний крамбл
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
250 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
7 ст.л.
Walnut
3 ст.л.
Top Grade Wheat Flour
200 г
Strawberries
600 г
Dr.Oetker for baking starch 1000g
2 ст.л.
Preparation steps
01
Духовку розігрійте до 170 ° C.
02
Вершкове масло (150 г) наріжте на шматочки. Решту масла приберіть в холодильник.
03
У чашу блендера покладіть нарізане вершкове масло, 3 ст.л. цукру, волоські горіхи і борошно. Всі разом подрібніть блендером в дрібну крихту.
04
Полуницю засипте цукром, що залишився, (якщо вона заморожена, попередньо разморозьте) і акуратно перемішайте.
05
Потім посипте крохмалем і ще раз перемішайте.
06
Ягоди викладіть у форму для випічки і зверху покришіть половину решти вершкового масла.
07
Потім на ягоди висипте горіхово-борошняну крихту.
08
Покришіть зверху решту вершкового масла і рівномірно розподіліть його по поверхні крамбла.
09
Випікайте в розігрітій духовці близько 15 хвилин - до золотистого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)