
Булочка "Бріош"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Salt Egypt
за смаком
Metro Chef Fresh Small Champignons 450g
1,5 ч. л.
Chicken Egg C0 1pc
3,5 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1,5 ст. л.
Carmencita Vanilla Extract 150ml
за смаком
Homemade Butter
5 ст. л.
Preparation steps
01
У миску просіяти борошно, додати цукор і сіль. Розтерти дріжджі і додати в борошняну суміш.
02
Вершкове масло розрізати на невеликі кубики і прибрати в холодильник.
03
Вбити 3 яйця в миску, додати ваніль, перемішати. Додати яєчну суміш в борошняну.
04
Збити загальну суміш міксером. Замішувати тісто протягом 15 хвилин (при цьому насадка на міксер повинна бути спіралеобразною). Готове тісто не повинно липнути до стінок миски.
05
Додати в тісто кубики вершкового масла із холодильника, повторно замісити протягом 15-20 хвилин.
06
Накрити готове тісто харчовою плівкою, поставити його в тепле місце на 40 хвилин.
07
Розім'яти тісто, сформувати з нього корж розміром в 30 см., поставити в холодильник на 1 годину в морозильну камеру.
08
Розкачати тісто на невеликі кульки, розміром в 5 см. Деко застелити папером, викласти колобки на деко, поставити в тепле місце на 1 годину.
09
На кожній булочці зробити хрестоподібний надріз, змастити збитим яйцем. Випікати в попередньо розігрітій до 170 °С духовці протягом 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)