
Пиріг із твердим і кисломолочним сиром
Пиріг із твердим і кисломолочним сиром - нескладна в приготуванні, несолодка випічка з простими і доступними інгредієнтами. Начинка з твердого та кисломолочного сиру і кропу виходить дуже ароматною. Зелень додає свою смакову нотку сирній начинці, робить сирну начинку більш виразною. Кисломолочний сир можна замінити сиром рікота. У будь-якому випадку у Вас вийде смачний, легкий і ситний пиріг, що ідеально підходить як для сніданку з чашкою улюбленого чаю, так і для частування гостей або пікніка.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cottage Cheese 9%
200 г.
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
200 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Homemade Butter
100 г.
7 Flour 1kg
250 г.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Garlic
3 зубчики
Dill 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Твердий сир натерти на крупній тертці і змішати його з 2 сирими яйцями і кисломолочним сиром.
02
Додати пропущений через часниковий прес часник і дрібно нарізаний кріп, злегка посолити. Ретельно перемішати.
03
Приготувати тісто. Змішати 2 яйця і розм'якшене вершкове масло.
04
Додати 1 ч. л. солі (без верху), борошно і розпушувач.
05
Замісити тісто.
06
Форму для пирога злегка змастити вершковим маслом. Викласти тісто, формуючи бортики.
07
Начинку викласти на тісто, добре розрівняти.
08
Випікати пиріг в розігрітій до 180°С духовці 40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)