
Персики з медовим кремом
Як відомо, поєднання меду зі стиглими фруктами вважається класикою десертів від наших предків. До того ж, це не тільки смачно, але ще й корисно. Про позитивні властивості меду можна говорити вічно. Достатнім буде сказати те, що це натуральне вітамінне джерело має антибактеріальну, протигрибкову і противірусну дію, відповідно сприяє зміцненню нашого імунітету. А в комбінації зі свіжим домашнім кисломолочним сиром – нічого кориснішого цієї смакоти не знайти. Пропонуємо Вам насолодитися літнім, надзвичайно смачним персиковим десертом з сирно-медовим кремом і кедровими горішками. Варто відзначити: плоди персиків необхідно вибрати м'які, однак не переспілі.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Melnyk Sad Farm Peach
4 шт.
Lemon
50 г
Kilojo Dried Pine Nut 50g
60 г
Cottage Cheese 9%
150 г
Litniy Med Honey 750g
2 ст. л.
Auchan Vanilla Sugar 8g
30 г
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 200 ° C. Персики вимити, обсушити, розрізати навпіл і видалити кісточки. Деко застелити пергаментом, розкласти на ньому персики зрізом вгору. Полити медом і запікати в духовці 20 хв., до м'якості.
02
Горіхи обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору. Зняти з вогню.
03
Змішати сир з ванільним цукром і лимонним соком. Покласти по 1 ст. л. на персики, посипати горіхами і подати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)