
Нектарини в сирному тісті
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
150 г
7 Flour 1kg
150 г
Cottage Cheese 9%
150 г
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Nectarine
5 шт.
Salt Egypt
2 г
Auchan Vanilla Sugar 8g
45 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
30 г
Preparation steps
01
Покласти в миску борошно, сир і порізане дрібними кубиками масло.
02
Додати одне яйце і посолити дрібкою солі. Місити тісто, поки воно не злипнеться в грудку. Присипати борошном і залишити, загорнувши в плівку, можна на ніч або кілька годин у холодильнику.
03
Нектарини розрізати навпіл, видалити кісточку. Посипати ванільним цукром, залишити на годину.
04
Розкачати тісто, порізати на квадрати, змастити квадрати сиропом від нектаринів і викладати по половинці на квадрат.
05
З'єднати куточки, а потім загнути їх. Щоб усе трималося, змащувати яйцем.
06
Надрізати нектарини хрестом зверху і випікати в духовці при 200 градусах близько 20 хвилин. Вийняти, відігнути шкірку, посипати кожен чайною ложечкою суміші звичайного і ванільного цукру. Поставити знову в духовку на 10-15 хвилин, щоб цукор перетворився на сироп.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)