
Сирний пиріг з крихт
Судячи з назви, Ви можете подумати, що подібна випічка готується як пудинг із крихт – залишків недоїдених страв і продуктів. А ось і ні. Таке ім'я пиріг отримав завдяки цікавій технології приготування: у форму для випікання поверх сирної маси викладається подрібнена в порошок суміш із борошна та вершкового масла. Після приготування «верхівка» пирога нагадує поверхню з великою кількістю крихт, загалом – виглядає дуже ефектно і ошатно. Те, що потрібно для святкового столу і прийому гостей. Оскільки серединка складається із кисломолочного сиру, випічка виходить дуже ніжною, повітряною і пористою, а кожен шматочок тане в роті. Приготуйте цю смакоту і переконайтеся в цьому самостійно.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
400 г.
Homemade Butter
150 г.
Cottage Cheese 9%
300 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Pripravka Vanilla 2g
10 г.
Preparation steps
01
Просіяне борошно і заморожене масло подрібнити в крихту. Додати цукор і ванілін. Довести все до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 200°C.
02
Сир протерти через сито, додати трохи цукру і яйце. Трохи збити міксером. У форму для випічки викласти шар крихт (2/3), потім начинку і знову крихти. Поставити форму в духовку і випікати близько 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)