
Хрусткі сирні пиріжки
Смачні, м'які пиріжки з хрусткою скоринкою, усередині яких солененький сир фета з м'ятою. У начинку також за смаком можна додати будь-яку свіжу зелень. Але м'яту виключати не варто, вона надає особливий аромат звичайним пиріжкам. Подавати їх краще теплими, буде набагато смачніше. Якщо ви прагнете внести щось своє в рецепт, то прийміть до уваги наступні поради. По-перше, як «родзинку», можна додати кунжутне насіння. Для цього перед тим, як ставити пиріжки в духовку, змастіть їх поверхню збитим яйцем і посипте кунжутом. Тоді у пиріжків буде блискуча поверхня із золотистим насінням. Також не найгіршим варіантом буде присипати пиріжки дрібно тертим сиром і дати йому гарненько підрум'яниться.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Leaf Frozen Dough
450 г.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
200 г.
Fresh Mint Bundle 50g
20 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Homemade Butter
15 г.
Preparation steps
01
М'яту помити, просушити і подрібнити. Змішати сир фета, яйця, м'яту і подрібнити все в блендері до однорідного стану. Розігріти духовку до 180°C.
02
Тісто повністю розморозити (якщо воно заморожене). Тонко розкачати тісто і розрізати на прямокутники (18 х 8 см). Змастити тісто вершковим маслом, в кут кожної смужки покласти третину начинки і скрутити трикутником. Викласти пиріжки на деко, застелене пергаментним папером, і поставити в духовку. Випікати близько 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)