
Тарталетки з чорницями
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
300 г
Homemade Butter
200 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
6 шт.
Salt Egypt
3 г
Toffifee White Chocolate Candies 125g
100 г
Auchan Vanilla Sugar 8g
15 г
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
500 мл
Dr.Oetker for baking starch 1000g
30 г
Fast Frozen Blueberries
300 г
Preparation steps
01
З борошна, масла, 100 г цукру, яйця і дрібки солі вимісити тісто. Загорнути його в харчову плівку і покласти в холодильник на 30 хвилин.
02
Застелити тістом 8 змащених маслом формочок діаметром 10 см. Наколоти тісто виделкою, зверху покласти папір для випікання і насипати квасолю.
03
Випікати тарталетки в духовці 15 хвилин при температурі 180°. Перекласти їх на тарілку і змастити всередині розтопленим шоколадом.
04
Молоко закип'ятити в каструлі з ванільним цукром. Зняти з вогню.
05
Жовтки розтерти до білого з 100 г цукру і крохмалем.
06
Тепле молоко тонкою цівкою влити в яєчний крем, помішуючи. Перелити крем в каструлю і на слабкому вогні збити до загусання.
07
Чорницю вимити. 2/3 підмішати до крему і викласти в тарталетки. Прикрасити рештою ягід (за бажанням посипати цукровою пудрою).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)