
Шоколадно-лимонний торт
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
6 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г
Homemade Butter
75 г
Aromiks Cocoa Powder 100g
20 г
Almond
30 г
7 Flour 1kg
100-150 г
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
150 мл
Lemon
2 шт.
Preparation steps
01
Мигдаль подрібнити в блендері
02
Одне яйце і 50 г. цукру з'єднати і збити.
03
Додати розм'якшене вершкове масло і ще раз збити.
04
Ввести подрібнений мигдаль і все добре перемішати.
05
До цієї маси через сито просіяти какао і борошно, замісити м'яке некруте тісто.
06
Форму змастити маслом, викласти до неї тісто, розподілити його по дну і бокам, виклавши невеликі бортики.
07
Натягнути на форму харчову плівку і поставити до холодильника на 30 хвилин. Тим часом нагріти духовку до 180°C.
08
Після закінчення часу плівку прибрати, на тісто викласти пергаментний папір, висипати зверху приблизно склянку квасолі або гороху (для того, щоб під час випікання тісто не здувалося). Випікати у розігрітій духовці 15-20 хвилин. Остудити.
09
Для начинки з лимонів зняти цедру за допомогою дрібної терки або спеціального ножа. Потім вичавити з них сік (всього знадобиться близько 100 мл. соку).
10
В одного яйця відділити жовток від білка (білок не знадобиться). Збити 4 яйця і один жовток із 150 г. цукру, ввести вершки і продовжувати збивати. Додати лимонний сік і цедру, все добре перемішати.
11
Влити отриману начинку на вистиглий шоколадний корж (начинка здаватиметься рідкою, але після випікання вона загустішає). Випікати у розігрітій до 180°C духовці 40-45 хвилин. Остудити.
12
Для оздоблення шоколад натерти на середній або дрібній терці і посипати торт отриманою крихтою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)