
Крамбл з яблуком і інжиром
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
1 кг
Dried Figs
400 г
Lemon
120 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
300 г
Top Grade Wheat Flour
300 г
Homemade Butter
100 г
Walnut
150 г
Dobryk Baking Powder
10 г
Spice Cinnamon Ground
10 г
Salt Egypt
5 г
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
5 мл
Preparation steps
01
Яблука помити, очистити, нарізати скибочками й збризнути лимонним соком, щоб не потемніли. Цедру лимона натерти на тертці. Інжир помити, нарізати скибочками і додати до яблук.
02
Розігріти духовку до 200 градусів.Вершкове масло, борошно, сіль і розпушувач подрібнити в блендері (повинні вийти крихти). Додати в суміш горіхи, половину цукру і корицю.
03
Форму для запікання змастити маслом, укласти яблука з інжиром. Посипати крихтами і другою половиною цукру. Поставити в духовку і випікати близько 30-40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)