
Сирно-фруктовий літній торт без випікання
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
180 г
Shortbread Cookies
400 г
Deko Gelatin 20g
30 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст.
Grape
600 г
Walnut
100 г
Preparation steps
01
Розтопити вершкове масло на водяній бані.
02
Подрібнити печиво в дрібну крихту до однорідного стану (за допомогою качалки або блендера) і перемішати з розтопленим маслом. Зачекати, доки суміш трохи охолоне.
03
Взяти форму для торта і викласти на неї харчову плівку (так буде простіше діставати торт). На дно форми рівномірним шаром виклсти суміш з масла і печива, втрамбувати і поставити охолоджуватися в холодильник на 1-2 години.
04
Желатин залити склянкою води і залишити набрякати на 40-60 хв.
05
Цукровий пісок, сметану і протертий сир добре збити за допомогою блендера.
06
Набряклий желатин поставити на слабкий вогонь і постійно помішувати до повного розчинення, після цього дати йому трохи охолонути.
07
Влити розтоплений желатин в сирну масу і добре все перемішати.
08
На застиглий холодний корж викласти шаром виноград і зверху залити сирним кремом, після цього поставити в холодильник до повного охолодження, приблизно на 40 хвилин.
09
Коли торт охолоне, необхыдно зняти бортик роз'ємної форми і обережно видалити харчову плівку.
10
Залишилось прикрасити торт подрібненими горіхами та виноградом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)