
Шоколадний кисломолочний сир з арахісом
Любите кисломолочний сир і вважаєте його дуже корисним? Ви абсолютно праві. Цей чудовий кисломолочний продукт - просто джерело корисних для здоров'я речовин. Єдине, що можемо порадити: використовуйте його як інгредієнт різних страв. Скористайтеся для початку запропонованим рецептом. Шоколадний кисломолочний сир з арахісом - смачний, нескладний у приготуванні десерт. Його консистенція кремова. Кремовості, а також рівномірності у забарвленні цього шоколадного десерту Ви досягнете, старанно вмішуючи какао в кисломолочний сир. Від смаку останнього буде залежати результат приготування страви. Отже, кисломолочний сир вибирайте м'який. Зернистий і занадто кислий - не бажано.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cottage Cheese 9%
250 г.
Aromiks Cocoa Powder 100g
3 ст. л.
Akura Fructose 150g
2 ст. л.
Auchan Vanilla Sugar 8g
0,5 ч. л.
Fried Peanuts
1 ст. л.
Preparation steps
01
Викласти кисломолочний сир у миску, обережно додати в нього какао-порошок, перемішати за допомогою блендера.
02
Додати в суміш фруктозу і ванільний цукор, ретельно перемішати до однорідного стану.
03
Всипати в миску арахіс, перемішати. Розкласти в порційні мисочки, поставити їх в холодильник, щоб трохи охолодити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)