
Гурійські пиріжки
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
800 г.
Gormolzavod №1 matsoni 3.2% 500g
500 мл.
Sokil Suluguni Sticks Cheese 45%
500 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
12 шт.
Homemade Butter
100 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
150 мл.
KhMZ Sour Cream 20%
2 ст. л.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
1 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
по вкусу
Salt Egypt
по вкусу
Preparation steps
01
Молоко злегка підігріти, додати дрібку цукру, дріжджі, 1 ст. л. соняшникової олії і 100 г. борошна. Перемішати і залишити на 1 годину.
02
Додати мацоні, решту борошна, 1 яйце. Замісити тісто.
03
Додати розтоплене вершкове масло і сіль. Добре замісити.
04
Сир натерти. 10 яєць зварити вкруту, розрізати уздовж навпіл.
05
Тісто розділити на 10 частин. Розкачати одну частину в тонкий млинець, покласти на середину 2 ст. л. сиру і 2 половинки яйця. Скатати млинець в рулет, кінці підвернути. Так само приготувати усі пиріжки.
06
Укласти пиріжки на змащене соняшниковою олією деко, змастити їх сумішшю жовтка і сметани і поставити в розігріту до 180°C духовку на 35 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)