
Юшка з форелі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
3 л.
Packed Potatoes
3 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Bay Leaf
5 шт.
Mriya Black Pepper Peas 20g
за смаком
Salt Egypt
1 ст. л.
Dill 70g
1 пучок
Live Trout
2 кг.
Auchan Green Onions Bundle 75g
1 пучок
Preparation steps
01
Форель почистити, прибрати нутрощі, натерти сіллю. Покласти в каструлю, зверху накрити кришкою, прибрати поки в холодильник.
02
Воду в каструлі поставити на вогонь, довести до кипіння, посолити воду за смаком.
03
Картоплю помити, почистити, нарізати на кубики, висипати в киплячу воду.
04
Цибулю нарізати, висипати до картоплі в каструлю, коли картопля буде готова. Сюди ж додати чорний перець горошком, лавровий лист, варити 15 хвилин.
05
Дістати з холодильника рибу, покласти рибу в бульйон. Варити 20-30 хвилин на середньому вогні. Після, дістати рибу з каструлі, розділити її на шматочки порційні, розлити юшку по тарілках, покласти в кожну шматочок риби, посипати зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)