
Риба по-каталонськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cod
800 г.
Bastida Me Gusta White Wine 0.75l
250 мл.
Pink Tomato in Packing
3 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
100 мл.
Garlic
3 зубчики
Cykoria Breadcrumbs 200g
3 ст. л.
Dill 70g
1 пучок
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Рибу очистити від лушпиння, нутрощів, відрізати плавники і голову. Потім на тулубі риби ножем зробити косі надрізи з обох сторін.
02
Натерти тушку сіллю і перцем (також всередині).
03
Помідори промити, зробити невеликі надрізи на поверхні і опустити на хвилину-дві в гарячу воду. Потім відразу опустити їх у холодну воду і акуратно зняти шкірку.
04
Часник очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Помідори також подрібнити. Зелень дрібно посікти.
05
Для начинки необхідно змішати часник, помідори і зелень.
06
У деко налити біле вино і олію. Викласти в нього рибу, а зверху викласти начинку і присипати панірувальними сухарями.
07
Розігріти духовку до 200°С. Поставити в неї деко і випікати близько 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)