
Фрікасе з білої риби
Ingredients for the recipe
Ingredients
Norven Cod Fillet without Skin Frozen 450g
600 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
Viennese Waltz White Semi-Sweet Wine 1l
200 мл.
Shallots 250g
3 шт.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
1 шт.
Bay Leaf
1 шт.
7 Flour 1kg
2 ст. л.
Homemade Butter
60 г.
Parsley 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Якщо філе заморожене, розморозити його і промити.
02
Нарізати його на порційні шматочки. За смаком посолити і поперчити і обваляти в борошні.
03
Розігріти сковороду і розтопити на ній вершкове масло (приблизно 30-40 г.). Обсмажити на олії рибу до золотистого кольору (приблизно 1-2 хвилини) з кожного боку. Потім викласти рибу на тарілку.
04
Цибулю-шалот очистити і дрібно нарізати.
05
Для соусу потрібно: збити вершки з яєчним жовтком. У широкому сотейнику розтопити масло, що залишилося і на середньому вогні спасерувати порізану цибулю-шалот.
06
Потім в сотейник додати вино і, збільшивши нагрівання, кип'ятити, поки рідина не випарується на третину.
07
Після чого додати лавровий лист і збиті вершки. Все посолити і поперчити за смаком. Перемішати і довести до кипіння.
08
Коли соус закипить, додати в сотейник смажене філе. Зменшити вогонь і протушкувати ще хвилин 8-10.
09
Після цього зняти з вогню і прикрасити страву січеную петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)