Суп зі шпинату - Image

Суп зі шпинату

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Всі знають і пробували зелений борщ. Для потрібного кольору в нього додають спеціально листя зелені. Існує також і рецепт зеленого супу. Він буквально переповнений корисними інгредієнтами. Приміром, головний інгредієнт - шпинат. По-перше, завдяки саме йому суп має такий досить яскравий зелений колір. Але на цьому його функції не закінчуються. Шпинат містить в собі майже всі відомі вітаміни, а також багатий мінеральними солями. Він добре впливає на гемоглобін завдяки тому, що в ньому багато заліза. Крім того, він дуже добре засвоюється організмом. Курячий бульйон робить суп досить дієтичним (а також всі інші інгредієнти). Тому такий корисний і легкий для засвоювання суп ви зобов'язані спробувати зробити.

Ingredients for the recipe

Food Studio Chicken Broth 500ml
159.00 - 229.00

Food Studio Chicken Broth 500ml

500 ml

Ingredients

Food Studio Chicken Broth 500ml

700 мл.

Spinach Bunch100g

400 г.

Onion

2 шт.

Packed Potatoes

2 шт.

Auchan Quail Eggs 20pcs

10 шт.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

2 ст. л.

Homemade Butter

2 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

KhMZ Sour Cream 20%

за смаком

Preparation steps

01

Нарізану цибулю обсмажити протягом 5 хвилин на вершковому маслі.

02

У курячий бульйон додати нарізану великими шматками картоплю, потім цибулю і шпинат.

03

Коли овочі будуть практично готовими, додати лимонний сік. Суп посолити і поперчити за смаком. Подрібнити масу в блендері і знову поставити прокипіти.

04

Розлити суп по тарілках. У кожну додати по вареному перепелиному яйцю і ложці сметани.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min