
Закуска з баклажанів і сочевиці
Ingredients for the recipe
Ingredients
Grilled Eggplant
1 шт.
Metro Chef Green Lentil 500g
200 г
Auchan Green Onions Bundle 75g
50 г
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
20 мл
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 мл
Svet Cheese Feta Cheese 45%
100 г
Salt Egypt
за смаком
Vita Verde Bright Lettuce 120g
100 г
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Промийте сочевицю і викладіть в каструлю з великою кількістю води. Доведіть до кипіння, потім варіть до пом'якшення сочевиці. Злийте воду.
02
Баклажан наріжте на скибочки. Змастіть їх оливковою олією з двох сторін і обсмажте з кожного боку.
03
Зелену цибулю дрібно наріжте.
04
Змішайте цибулю і вино з сочевицею. Приправте сіллю і перцем.
05
Викладіть перед подачею на тарілку скибочку баклажана, потім трохи сочевиці, розкришіть сир фета, зверху накрийте ще однією скибочкою баклажана і ще раз повторіть, потім посипте листя салату і подавайте.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)