
Розсольник класичний
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
300 г.
Barley Groats
150 г.
Packed Potatoes
3 шт.
Carrots
1 шт.
Onion
1 шт.
Parsley 70g
15 г.
Pickled Cucumbers
150 г.
Preparation steps
01
Щоб приготування супу не зайняло багато часу, потрібно заздалегідь поставити розпарювати перлову крупу. Приблизно за одну годину залити перловку однією склянкою киплячої води і залишити розбухати.
02
Свинину порізати шматочками, залити холодною водою і поставити варитися.
03
У цей час почистити овочі. Очищену моркву порізати тонкою соломкою або натерти на тертці. Цибулю нарізати півкільцями. Картоплю порізати брусочками. Солоні огірки краще нарізати соломкою, але можна і напівкружечками.
04
У м'ясний бульйон додати розпарену перлову крупу, картоплю, цибулю, моркву і сушений корінь петрушки.
05
Залишити варитися хвилин на двадцять, до готовності овочів. За п'ять хвилин до готовності покласти в суп солоні огірки, лавровий лист, зелень і додати солі. Смачного!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)