
Картопля, фарширована печінкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
12 шт.
Pork Liver
300 г.
Young Onions
2 шт.
Salad Sunflower Oil 500ml
3 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Eko Mushroom Soup
300 мл.
Grana Padano 32% cheese
50 г.
KhMZ Sour Cream 20%
200 г.
7 Flour 1kg
1 ст. л.
Homemade Butter
20 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г.
Preparation steps
01
Печінку очистити від плівок і проток, нарізати шматочками і залити молоком на 2 години. Картоплю очистити, зрізати дно для стійкості і верхівку. Відварити картоплю до напівготовності в підсоленій воді 10 хвилин. Вийняти з картоплі серединку.
02
Обсмажити печінку на олії. Додати дрібно порізану 1 цибулину і смажити разом з печінкою.
03
Пропустити печінку з цибулею двічі через м'ясорубку. Посолити і поперчити за смаком. Нафарширувати картоплю печінкою.
04
Поставити фаршировану картоплю на деко і залити бульйоном. Запікати 25 хвилин в заздалегідь розігрітій до 180°C духовці. Потім посипати фаршировану картоплю натертим на дрібній терці сиром і запікати ще протягом 10-15 хвилин.
05
Для приготування соусу порізати пластинками печериці і дрібними кубиками цибулю, яка залишилася. Обсмажити разом на вершковому маслі. Додати борошно, сіль, перець. Залити сметаною і тушкувати протягом 10 хвилин. Наприкінці посипати зеленню.
06
Подавати фаршировану картоплю разом з соусом із печериць.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores













 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)