
Мільфей з печених овочів з м'яким козячим сиром
Ingredients for the recipe
Ingredients
Entrepinares Goat Cheese
150 г.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
15 г.
Grilled Eggplant
125 г.
Packaged Green Peppers
200 г.
Zucchini
110 г.
Pink Tomato in Packing
100 г.
Garlic
1 шт.
Greenery Scissors
2 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл.
Basil in Pot
8 г.
Parsley 70g
3 г.
Preparation steps
01
Перець змастити оливковою олією. Розігріти духовку до 180°C, запікати перець у духовці протягом 12 хвилин.
02
Баклажани помити, очистити від шкірки. Нарізати баклажани і цукіні пластинами уздовж товщиною 2-3 мм. Додати їх в духовку до перців, полити оливковою олією, підвищити температуру до 200°C, запікати протягом 4 хвилин.
03
Витягнути готові овочі з духовки, остудити, перець розрізати на 4 частини, витягнути насіння.
04
На помідорах зробити надріз, покласти в окріп на 1 хвилину, остудити протягом 1-2 хвилин у холодній воді, зняти шкірку. Нарізати помідори кільцями товщиною 2-3 мм.
05
Петрушку і базилік подрібнити, нарізати селеру, подрібнити половину часнику, додати до зелені козячий сир, перемішати суміш з сиру і зелені.
06
У ємність викласти овочі шарами, промазуючи кожен сирною масою. Покласти на 10 хвилин у морозилку. При подачі нарізати на шматочки, посипати тертим пармезаном.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)