
Гострі креветки з імбиром і морквою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Basil in Pot
1 стебло
Carrots
0,5 шт.
Сhili Pepper
1 шт.
Parsley 70g
1 стебло
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
20 г.
Chong Soy Sauce 1l
50 г.
Garlic
2 шт.
Cilantro 70g
1 стебло
Lemon
0,5 шт.
Shrimps 90/120
8 шт.
Preparation steps
01
Моркву і імбир нарізати дрібною соломкою. Часник і перець чилі дрібно нарубати. Креветки очистити. Обірвати листя у кінзи, відрізати стебла петрушки, разом з листям базиліка посікти.
02
Вилити олію на сковороду, розігріти, висипати моркву й імбир, обсмажити на великому вогні. Після, додати чилі, часник і креветки. Перемішати кілька разів.
03
Висипати в сковороду зелень, влити соєвий соус, всипати цукор, вичавити лимонний сік, тушкувати 2 хвилини, поки рідина не випарується. При подачі посипати свіжою зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)