
Груші «Рішельє»
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Pears 200g
1 кг
Steamed Rice
300 г
Homemade Butter
75 г
Almond
60 г
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г
Pineapple Apricot
450 г
7 Flour 1kg
10 г
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 180 градусів. Зварити рис до готовності, додати 50 г м'якого масла. Мигдаль розмолоти в блендері або кавомолці і додати до рису. Груші помити, очистити, нарізати скибочками, видалити серцевину.
02
Абрикоси помити, видалити кісточки, подрібнити в блендері до стану пюре. Глибокий вогнетривкий посуд змастити маслом, присипати борошном і покласти в нього половину рису з мигдалем. Потім покласти шарами груші та абрикосове пюре. Покрити все рештою рису з мигдалем.
03
Жовтки розтерти з цукром, а білки збити в легку піну. Обидві маси перемішати і покрити цим рис. Запікати близько 15 хвилин у духовці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)