
Класичне вівсяне печиво
Цілющі властивості вівсянки були відомі ще з часів Гіппократа. Вівсянка була відома своїми зміцнюючими імунітет властивостями. У Великобританію овес потрапив з Риму і вже з дванадцятого століття англійці настільки полюбили вівсяну кашу , що вона стала їх національним блюдом. Відразу згадується словосполучення "Ваша вівсянка сер" . Так в Англії вівсяна каша - це стратегічний продукт. Це і недарма , адже , вівсянка має дуже багатий хімічний склад. Овес багатий фолієвою кислотою , ніацином , вітамінами А , В1 , В2 , В5. У ньому багато аскорбінової кислоти , а також він містить мідь , марганець , залізо , кальцій , калій , натрій , магній , фосфор. Приготуйте сьогодні з цієї корисної крупи не менше корисне вівсяне печиво.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Dobryk Baking Powder
10 г.
Kozub Product Delicate Oat Flakes 300g
300 г.
Top Grade Wheat Flour
170 г.
Preparation steps
01
Розм'якшене вершкове масло збити з цукром. Додати яйця і ще раз збити. Додати в яєчно-масляну масу вівсяні пластівці і перемішати.
02
Борошно з розпушувачем просіяти, додати до вівсяної масі і довести тісто до однорідної консистенції. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 30-60 хвилин у холодильник.
03
Духовку розігріти до 180°C. Деко застелити пергаментним папером. З тіста сформувати кульки і викласти їх на деко, трохи приплюснувши. Поставити в духовку і випікати печиво близько 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)