
Вершковий крем-суп з шампіньйонів і картоплі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
300 г.
Packed Potatoes
600 г.
Onion
200 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
500 мл.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
10 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками. Залити водою картоплю, додати сіль, відварити до готовності.
02
Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Гриби помити і нарізати кубиками. На сковороді розігріти вершкове масло і обсмажити на ній цибулю. Додати гриби, воду і тушкувати ще кілька хвилин.
03
Картоплю додати в сковороду, а потім подрібнити блендером. Перелити суп в каструлю, додати вершки, сіль. Довести вміст до кипіння і вимкнути вогонь. Розкласти суп по порційних тарілках.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)