
Яловичина з опеньками в винно-вершковому соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
600 г.
Hlybkon Honey Fungus 500g
400 г.
Onion
1 шт.
Bay Leaf
2 шт.
Kamis Black Pepper Pea Spices
6 шт.
L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l
200 мл.
Salt Egypt
2 ч. л.
KhMZ Sour Cream 20%
100 мл.
Parsley 70g
4 гілочки
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
4 ст. л.
Preparation steps
01
Яловичину нарізати поперек волокон на кубики, товщиною 1 см.
02
М'ясо посолити, приправити чорним перцем горошком, додати лавровий лист, 2 ст. л. оливкової олії і 100 мл. вина.
03
Додати до м'яса половину цибулі півкільцями і ретельно перемішати. Накрити м'ясо кришкою і прибрати в холодильник на 1,5 години.
04
Гриби висипати на розігріту суху сковороду. Томити до повного випаровування рідини. Додати в сковороду другу половинку нашинкованого лука, 2 ст. л. оливкової олії, смажити 2 хвилини.
05
Додати в сковороду м'ясо і 100 мл. вина. Тушкувати, помішуючи, 10 хвилин. Додати сметану і тушкувати під кришкою 30 хвилин, періодично помішуючи. При необхідності досолити.
06
Додати дрібно нарізану зелень петрушки. Потомити ще хвилин 5. Вимкнути і дати настоятися в соусі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)