
Млинцевий торт із бананами та шоколадом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Zarog Kefir 2.5% 870g
500 мл.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Baking Soda 500g
1 ч. л.
7 Flour 1kg
300 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 г.
Salad Sunflower Oil 500ml
1 ст. л.
Cottage Cheese 9%
350 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
150 мл.
Aro Powdered Sugar 250g
50 г.
Homemade Condensed Milk
50 г.
Pripravka Vanilla 2g
за смаком
Banana
1 шт.
Milka Milk Chicolate 90g
100 г.
Preparation steps
01
Для початку необхідно випекти млинці. Вилити кефір у каструлю і поставити на плиту. Кефір потрібно трохи підігріти, щоб він став теплим.
02
Розбити 2 невеликих яйця і додати їх в кефір. Туди ж ідуть цукор, сіль, сода, борошно.
03
Молоко необхідно довести до кипіння, а потім поступово влити в тісто, постійно помішуючи.
04
Потім додати в тісто рослинну олію і ванілін. Добре збити. Випекти млинці.
05
Для приготування крему кисломолчний сир за допомогою блендера перетворити на творожну масу.
06
Збити вершки і додати в сирну масу, збивати разом 2-3 хвилини.
07
Додати цукрову пудру, згущене молоко і ванілін. Добре збити блендером.
08
Нарізати тонко банани, молочний шоколад натерти на дрібній терці.
09
Змастити млинець тонким шаром крему, на нього викласти часточки банана.
10
Наступний млинець змастити кремом і посипати тертим шоколадом. Повторити шари.
11
Поставити торт у холодильник на 3 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)