
Салат з цукіні з сиром і бальзамічним оцтом
Смачний і корисний теплий салат з цукіні. Ніжні, м'які і злегка гострі на смак скибочки цукіні з зеленню і підталим сиром, який тягнеться . Відмовитися від такого складно, навіть тим, хто не любить овочеві страви або цукіні. Такий салат підійде і як гарнір до м'яса, риби, птиці. Сир можете брати будь-який за смаком, але обов'язково твердих сортів (або в поєднання з м'якими, наприклад, з моцарелою або фетою). За смаком в салат можна додати запечені або приготовані на грилі помідори, солодкий перець, ріпчасту цибулю, гриби (особливо печериці), картоплю (особливо молоду), баклажани. Якщо ви готуєте салат в сезон кабачків, то можете замінити цукіні кабачками. Заправку можна замінити на сметану з зеленню або майонезом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Zucchini
600 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
40 мл.
Garlic
2 зуб.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
20 мл.
Fresh Greens Mix 100g
30 г.
Grana Padano 32% cheese
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Цукіні помити і нарізати кільцями (скибочками). Обсмажити цукіні на оливковій олії.
02
Часник очистити від лушпиння. Вичавити на скибочки обсмаженого цукіні часник.
03
Зелень помити, просушити і подрібнити. Сир натерти на крупній тертці.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку (оливкову олію з оцтом) і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)