
Вареники з начинкою із риби
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
1 кг.
Rybak Olivie Boiled Sausage
500 г.
Young Onions
2 шт.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Просіяти борошно, замісити з теплою водою. Замішувати поки тісто не стане м'яким та еластичним. Накрити рушником і залишити на півгодини.
02
Зняти шкуру з вареної риби, відокремити філе від кісток. Філе дрібно нарізати. Цибулю почистити і дрібно нарізати. Поставити на вогонь сковороду, викласти цибулю нарізану, підсмажити до золотистого кольору. Змішати готову цибулю із рибою, ретельно перемішати.
03
Тісто розділити на кілька невеликих шматків, розкачати качалкою, викласти в центр кожного начинку, з'єднати краї.
04
Варити вареники в солоній воді. При подачі посолити і поперчити, додати свіжу зелень для прикраси.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)