
Судак в соєво-імбирному маринаді
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pike Perch Gutted
900 г.
Ginger
20 г.
Top Grade Wheat Flour
250 г.
Garlic
1 шт.
Aromatika Jasmine Essential Oil 5ml
2 ст. л.
Carrots
1 шт.
Cucumber
1 шт.
Tomato
1 шт.
Cilantro 70g
10 г.
Preparation steps
01
Імбир очистити від шкірки, подрібнити, використовуючи кухонний ніж (чим дрібніше, тим краще). Часник посікти і з'єднати з раніше нарізаним імбиром. Усе це додати в соєвий соус. Сюди ж піде і маслинова олія, а також лимонний сік (можна і сік лайму).
02
Добре перемішати вищеперелічені інгредієнти. Свіжу рибу, промити під проточною водою. Видалити хвіст, голову, плавники і хребет. Також можна узяти готове філе риби. Нарізати судак на порційні шматочки і залити раніше приготованим маринадом. Охайно обмотати плівкою і помістити в холодильник на 2 години.
03
Моркву і огірок очистити від шкірки. Нарізати тонкою соломкою, а потім кубиками. І заразом можна посікти кінзу.
04
Огірок, моркву і кінзу гарненько перемішати. Додати дрібно нарізаний помідор, посолити, полити лимонним соком (або ж соком лайму) і маринувати хвилин 40.
05
Пшеничне борошно ретельно просіяти і обваляти в ній рибу. Викласти на гриллер, накрити кришкою і залишити готуватися на середньому вогні. Покласти приготований судак на паперову серветку. Потім перекласти в тарілку і приступити до прикрашання морської рибки. Для цього підійде пекінська капуста, листя салату, і будь-яка зелень.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)