Королівські креветки у китайському стилі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Raw King Prawns
7 шт.
Lard
100 г
Meat broth Big spoon 10g
0,5 склянки
Vash Tsukor Sugar 10kg
5 г
Salt Egypt
4 г
Chong Soy Sauce 1l
5 мл
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
50 г
Domecq White Semidry Sherry 15% 0.75l
20 мл
Onion
5 г
Triuga Herbal Ayurvedic Oil Jasmine and Ginger Root 100ml
3 г
Dr.Oetker for baking starch 1000g
20 г
Preparation steps
01
Креветки промийте, видаліть голову, вусики, ніжки і нутрощі.
02
Цибулю і імбир дуже дрібно наріжте.
03
У сковороді обсмажте порізане на шматочки сало, витопивши з нього жир, шкварки видаліть.
04
У гарячий жир покладіть цибулю і імбир, просмажте одну хвилину.
05
Покладіть креветки, також швидко просмажте їх, перевертаючи. Влийте в сковороду вино, закрийте її кришкою і трохи протушкуйте креветки.
06
Потім в бульйоні розчиніть сіль і цукор і влийте його до креветок. Доведіть бульйон до кипіння.
07
Після закипіння закрийте сковороду кришкою, зменшіть вогонь і тушкуйте приблизно 3 хвилини.
08
Введіть томатну пасту і соєвий соус, збільште вогонь, дайте соусу трохи загуснути.
09
У невеликій кількості холодної води розведіть крохмаль, влийте в сковороду і ще трохи прогрійте соус до консистенції густого киселю.
10
Кілька разів переверніть креветки, щоб вони просочилися соусом і зніміть сковороду з вогню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)