
Кабачки фаршировані овочами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Squash
1 кг.
Steamed Rice
1 ст. л.
Carrots
200 г
Packed Onion from 3kg
125 г
Homemade Butter
60 г
Pink Tomato in Packing
200 г
KhMZ Sour Cream 20%
325 г
Dill 70g
50 г
Preparation steps
01
Кабачки нарізати кільцями висотою 4-5 сантиметрів.
02
Видалити з кілець частину м’якоті з насінням.
03
Оброблені кабачки варити 8-10 хвилин в підсоленій воді.
04
Для овочевого фаршу моркву і цибулю нарізати соломкою або кубиками.
05
Підсмажити моркву і цибулю на невеликому вогні.
06
Додати варений рис, сіль, мелений перець, нарізані помідори, зелень петрушки або кропу (замість помідорів можна додати два яйця).
07
Варені кабачки відкинути на сито і начинити овочевим фаршем.
08
Кріп дрібно порізати, змішати зі сметаною.
09
Покласти кабачки в глибоку пательню, залити сметаною з кропом, накрити кришкою і тушкувати 20-30 хвилин на невеликому вогні, при необхідності іноді підливати сметани.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)