
Полуничний самбук
Ingredients for the recipe
Ingredients
Poltino Frozen Strawberry 400g
300 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
10 ст. л.
Dobryk Gelatin 15g
10 г.
Galichina Cream 33% 950g
100 мл.
Akvulya Still Water 2l
150 мл.
Preparation steps
01
Желатин залити 150 мл. води, залишити на 10 хвилин.
02
Желатин поставити на невеликий вогонь, підігріти приблизно до 40-50 градусів. Мішати до повного розчинення. Остудити.
03
Полуницю подрібнити блендером. Залишити кілька ягід для прикраси.
04
До полуниці додати цукор (7 ст. л.), трохи збити міксером.
05
Білки додати до полуничної маси, збити міксером не менше 5 хвилин, до моменту, коли маса значно побіліє і збільшиться в розмірі в 2-3 рази.
06
Влити желатин, продовжуючи збивати міксером, збивати протягом хвилини.
07
Готову полуничну масу розкласти по склянках. Поставити в холодильник на 3 години.
08
Вершки збити до щільності, в кінці збивання додати 3 ст. л. цукру і ще трохи збити до розчинення цукру.
09
Вершки викласти на поверхні полуничного самбука, прикрасити часточками полуниці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)