
Житній хліб із родзинками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
250 г.
Hutorok Rye Flour 900g
200 г.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
4 г.
Salt Egypt
2 г.
Billington’s Molasses Natural Unrefined Dark Cane Sugar 500g
50 г.
Homemade Butter
50 г.
Raisins
75 г.
Banka Spetsiy Dry Coconut Milk 110g
37 г.
Preparation steps
01
Розчинити дріжджі в 250 мл. теплої води, додати цукор, перемішати та залишити на 15 хвилин. Вершкове масло розм'якшити. Просіяти обидва види борошна, змішати з сухим молоком, сіллю та родзинками.
02
В середину масси залити розведені у воді дріжджі, додати масло. Замісити тісто, накрити та поставити в тепле місце на 1 годину.
03
Сформувати буханець хліба, залишити на 45 хвилин. Зробити зверху глибокі надрізи, змастити водою та присипати житнім борошном. Застелити деко папером. Випікати хліб в духовці 55 хвилин при температурі 180°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)