
Фісташкова паска
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cottage Cheese 9%
600 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Mriya Vanilla Sugar 10g
1 шт.
Homemade Butter
100 г.
Roasted Pistachios
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
250 г.
Preparation steps
01
Перед приготуванням паски неоюхідно оцінити сухість сиру. Якщо сир вологий, то переклсти його на тонку тканину (можна використовувати 2 шари марлі), треба зв'язати тканину вузлом і підвісити над тарілкою, куди б могла стікати сироватка. Після, протерти сир через сито, щоб вийшла розсипчаста маса.
02
Яйця розтерти з цукром на водяній бані. Необхідно слідкувати, щоб яйця не прилипали до дна посуду. Розтирати необхідно поки вони не стануть блідо кремового кольору.
03
Фісташки залити окропом, залишити на кілька хвилин, а потім очистити кожне ядерце від шкірки. Подрібнити очищені таким чином фісташки в блендері до отримання крупки.
04
У протертий сир влити яйця, додати ванільний цукор. Потім додати по ложці розм'якшене вершкове масло. Все перемішати, щоб сирна маса стала абсолютно однорідною. Додати фісташки і перемішати.
05
Перекласти сирну масу у форму. Форму заздалегідь прокласти одинарним шаром марлі. Марлю треба укласти якомога рівніше, щоб після приготування складки не відбилися на самій пасці. Кінці марлі укласти поверх сиру, поставити на них невелику тарілку, а на неї - тягар (наприклад, банку з водою). Поставити форму в глибоку тарілку (не в холодильник). Через отвір на дні форми надлишок сироватки буде витікати.
06
Через 8 годин паска готова. Треба перевернути форму на тарілку, потягнути за кінці марлі і витягнути з форми готову паску. Прикрасити паску можна очищеними ядерцями фісташок.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)