
Ананас у карамелі
Щоб хоч якось внести різноманітність у ваш раціон, спробуйте замінити ваші традиційні солодощі на більш корисні і низькокалорійні. До того ж вони нічим не поступаються за смаком звичним заварним або тортам, але ще при цьому настільки корисні. Багато хто з нас обізнані, що ананас - хороший спалювач жиру. Він "змушує" шлунок швидше перетравлювати їжу, саме тому його часто додають у салати. Але і як солодощі - ананас з карамеллю буде вам до смаку. Адже соковитий солодкий ананас плюс густа карамель - це прекрасний десерт як для домашньої вечері, так і для свята. Тому що виглядає він досить презентабельно і навіть стильно.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Peeled Pineapple
600 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
50 мл.
Eco Cardamom 6g
4 шт.
Preparation steps
01
Почистити ананас, нарізати поперек кружечками, вирізати середину.
02
Розігріти сковорідку гриль, щоб трохи почала диміти. Обсмажити на сковорідці шматочки ананаса по 2-3 хвилини з кожного боку.
03
У звичайну сковороду насипати цукор, поставити на вогонь. Коли цукор перетвориться в рідину, влити лимонний сік, всипати товчений кардамон, варити карамель 2-3 хвилини, після, викласти шматочки ананаса, готувати 2-3 хвилини, з кожного боку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)