
Суші футомакі з омлетом і грибами шиітаке
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Pickled Cucumbers
150 г
Agropod Tofu
50 г
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
10 мл
Kaiseki Soy Sauce 1l
30 мл
Katana Dried Seaweed Nori 5 Sheets
6 шт.
Preparation steps
01
Для початку приготуйте рис для суші. Зробити це можна, скориставшись цим рецептом http://novus.zakaz.ua/uk/recipes/cuisine/japanese/rice-sushi/
02
Попередньо замочені на 2 години в холодній воді гриби шиітаке наріжте тонкою соломкою, жорсткі ніжки видаліть. Тепер обсмажте шиітаке на сковороді.
03
Для приготування омлету збийте яйця з соєвим соусом до однорідності. Половину суміші вилийте на сковорідку і обсмажте, як млинець. Коли він буде готовий, трохи відсуньте його на край сковороди, щоб на звільнене місце вилити другу половину яєчної суміші. Обсмажте до готовності і заверніть один млинчик в іншій – омлет готовий.
04
Очистіть огірки від шкірки і наріжте тонкою соломкою.
05
Тепер можна викладати рис на лист норі. Залиште недоторканим близько 2 см в кінці листа і розрівняйте рис.
06
На рис покладіть половинку листа норі, а зверху - трохи начинки. Обережно згорніть рол, що вийшов.
07
Розріжте кожну "ковбаску" на 6 або 8 ролів за допомогою гострого ножа, трохи змоченого холодною водою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)