
Салат із креветок з печінкою тріски
Салати бувають різними. Існує незліченна кількість рецептів салатів на кожен випадок життя. І всі вони по-своєму гарні. А як приємно їсти салати - адже, це така страва, яка чомусь ніколи не набридає. Ось такий от феномен салату. Сьогодні ми вам представляємо теж дуже чудовий і смачний салатик. Такий салат вдвічі, а то і втричі приємно робити, тому що по-перше, на його приготування у вас піде всього п'ятнадцять хвилин. По-друге, тут не так вже й багато інгредієнтів. А по-третє, це просто смачний і неймовірно корисний салат. Адже, креветки - це рекордсмени серед морепродуктів за вмістом поліненасичених жирних кислот та інших дуже корисних мікроелементів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Banga Cod Liver 121g
200 г.
Shrimps 90/120
200 г.
Warsaw Salad
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
З печінки тріски злити олію. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
02
Салат помити, просушити, нарвати руками. Креветки відварити в підсоленій воді.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)